Claire – Games #ezthallgasd

Van egyfajta különös vonzódásom a kevésbé ismert előadókhoz, aki keres talál alapon igazi gyöngyszemeket lehet kiásni a zenevilág hatalmas tengeréből. (Ezentúl #ezthallgasd hashtaggel látom el ezeket a felfedezéseimet. Igen, hashtaggel.) Ma Katy Perry német megfelelőjére bukkantam rá, persze csak hangilag lehet maximum párhuzamot vonni közöttük, hiszen a Claire nevet viselő együttes electronic pop hangzása jóval elüt Katy leegyszerűsített rágógumipop stílusa mellett.

Az együttes három tagjával kicsivel több, mint egy éve alakultak Münchenben, de ha nem láttam volna a németül írt FB bejegyzéseiket, sosem jönnék rá, hogy bármi közük is lenne a germán nyelvhez, a vokalista angolokat meghazudtoló kiejtéssel énekli számaikat. Egyelőre még csak debütáló EP-val rendelkeznek, de nagyon várós lesz az albumuk!

Számomra ez már most a nyár egyik legjobb „feeling good” stílusú zeneszáma, tipikusan az a nyári, könnyed, utazós, nyaralós dal (bár most pont nincs valami meleg és sehol a napsütés, de lesz ez még jobb is!). :)

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük