Ezt pörgette a szerencsekerék 2012-ben

Ahogy lenni szokott ismét eltelt egy év, megannyi élménnyel és emlékkel gazdagodva léphetünk 2013 mezejére (na meg persze elmondhatjuk magunkról, hogy túléltünk egy újabb világvégét!). Mielőtt belevetném magam az új dátumba íme egy kis összefoglaló blogpost, mi is történt velem ebben az egy esztendőben.

tl3

Év elején majdnem szorgalmasan nekiálltam a nagy és rettegett szakdolgozat elkészítésének, ekkor még három felé szakadva és ide-oda utazgatva (Székesfehérvár-Kaposvár-Nagykanizsa vonalon) lavíroztam át a hónapokat. Igyekezetemből is látszik, hogy februárban még a blogot is létrehoztam, így hát teendőim akadtak bőven.

tl2tl4

Tavasz végefelé életemben először látogattam el Prága gyönyörűszép városába, hogy részt vegyek egy hatalmas külföldi partin, wohoho! Ha már utazásokról van szó, idén inkább hazai vizeken eveztünk, kezdve Cserszegtomajtól és Nyíregyházától Abonyon és Zamárdin keresztül, Eger városán át egészen Tihanyig. Hol buli miatt, hol wellness gyanánt, hol pedig állatnéző apropójából tettünk látogatást.

tl1tl5

Nyáron sikeresen lediplomáztam, ezzel Kaposvár kikerült a képből, mint ingázási tortúra és megkezdődött a következő lépcsőfok, a munkakeresés. A piszok nehéz bolhaszemnyi kifejezés arra, mennyire egyszerű is ez az egész, ennek a végére a pont még nem került fel, hát fel van adva 2013-nak a magaslabda.

 tl2 tl6

Ősszel megléptük a legnagyobb lépést és összeköltöztünk, ezzel Székesfehérvár vált a lakóhelyemmé, immár hivatalosan is. Jól berendezkedtünk az új albérletbe, év végefelé már tényleg mindent összegyűjtttünk, amire szükségünk van jelenleg. A karácsonyt is már kettesben, az új helyen ünnepeltük első karácsonyfánk, a mennyei kacsánk, a vércukorszintemelő mennyiségű sütemény és szaloncukor, valamint némi jókedvfokozó nedű társaságában. :)

tl2tl7

Karácsonyi ajándék gyanánt megkaptam a hőn áhított Kindle olvasómat, ezzel elkezdve a végeláthatatlan könyvolvasási hullámot, melynek eredményeképp a blog új rovattal is bővült, remélhetőleg egyre több cikk termelésével. Végül a pontot az i-re a szilveszter tette fel, melyet Pesten ünnepeltünk a Sound of Cream forgatagában, méltó lezárása volt ez az évnek, még ha ott hajnalban Pesten, amikor visszafelé indultunk úgy gondoltuk sosem érünk vissza a puha, meleg ágyikóba.

Mit hoz 2013?

Tervekkel telepakolva lépek a puttonyommal az új évbe, mind testileg, mind szellemileg fejlődni szeretnék. Nem mondanám fogadalomnak, mert azt nem szokásom tenni, inkább afféle útmutató, mit is kívánok elérni. Először is a legfontosabb prioritású nyilvánvalóan a munka találása és ennek érdekében minden tőlem telhető meglépése. A német és angol nyelvet mindenképpen fel akarom hozni a mostani tudásomtól jóval magasabbra, továbbá a grafika világában szeretnék sokkal mélyebbre ásni, hogy ezzel is foglalkozhassak minél nagyobb professzionalitással. Sok-sok könyvet kívánok elolvasni, ezzel pedig a blogom hangsúlyosabb részét tenné ki a róluk megfogalmazott véleményeim/kritikáim. Az egészség jegyében pedig rendszeres mozgást rendelek el, hogy még feszesebb fertállyal kalandozhassam végig 2013-mat. Hogy mennyi mindent tudok kisajtolni magamból mindezek terén, az még a jövő titka, de nem fogok lazsálni, annyi szent! ;)

 

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük