Lolita

tumblr_m7s6j2g3fE1r9c36po1_12802006-ban ismertem meg a The Veronicas nevű formációt, melyben egy ausztrál ikerpár produkál elképesztő vokálokat számaikban.

Először azt hittem, egyszemélyes formációról van szó, hiszen annyira egyformák voltak, de most már egészen messzire ment a megkülönböztető képességem, mely kiterjedt a számokban a hangjuk megkülönböztetésére is. Amikor pedig élőben énekelnek, az az igazi élmény! :)

Létre is hoztam akkoriban egy honlapot, mely által eléggé beleástam magam a karrierjükbe, illetve a zenéjükbe, mely 3 évig elég nagy pályafutással büszkélkedett, dehát ugye az ember felnő és akadnak fontosabb dolgai is, mint mások életét figyelemmel követni.

Lényeg a lényeg, a mai napig nagyon szeretem őket, a dalszövegeiket, a zenéjüket, legnagyobb örömömre tegnap megjelent legújabb számuk, melyet több évnyi hallgatás után adtak ki. Mondanom sem kell, tegnap óta ezt hallgatom, bár őszintén szólva kicsit laposnak tartom a számot, tudnak ők ennél eredetibbek is lenni, de remélem az ősszel megjelenő albumuk majd kárpótolni fog!

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük