Trancefusion 2012

Korábban már tettem róla említést, hogy a zenei repertoárom gyarapodott a trance stílusával, melynek következményeképp egy hatalmas party keretei között adhattam át magam a trance bűvöletének Prágában, méghozzá az Úrfinak köszönhetően.

Az egész ott kezdődött, hogy már előtte nap (pénteken) felutaztunk Pestre, hogy egy ismerősünknél rendezzünk egy kis lakomát, melyet közösen készítettünk el. A menü krumplival és fokhagymával töltött borsos, bazsalikomos, curry-s fűszerrel ízesített hagymás sültcsirke lett zöldségkörettel kísérve, mely istenien sikerült, így nemsokkal utána nyugovóra is térhettünk náluk, izgatottan várva a szombatot!

Másnap némi reggeli és szendvicsgyártás után elindultunk a találkozó helyszínére, ahonnan busszal megkezdhettük utunkat Prágába. Busszal ilyen nagy távot most életemben tettem meg először, és bár kicsit féltem is tőle, de a hangulat és az emberek (főleg az én kísérőm) hamar feledtettek velem minden ilyen nemű érzést. :)

8 órányi utazás után, este 9-kor meg is érkeztünk Prága belvárosába. Bár csak sötétben láttam a várost, de így is teljesen lenyűgöztek az épületek és maga az egész hangulata, jeleztem is, hogy ide még mindenképpen vissza kell jönni, hogy világosban is alaposan szemügyre vehessem!

Megérkezés után célba vettük a helyszínt (Prumyslovy Palac nevén nevezve), mely teljesen igényesen volt kialakítva, minden négyzetcentimétert kihasználva. Nem csupán az ital és ételpótlásról gondoskodtak a szervezők, de a pihenésről is, egy erre kialakított helyen, ahonnan pont le lehetett látni az egyik teremben zajló produkcióra.

Sorra váltották egymást a jobbnál jobb DJ-k, nagyon örültem is neki, hogy egyre több számot ismertem fel, így fergetesen hangulatban telt az egész éjszaka és hajnal. \o/ Mondanom sem kell, a partyt követően nem kellett minket altatni visszaúton, de teljes mértékben megérte, fantasztikusan éreztem magam és ismétlésért kiállt a dolog. :)

Ízelítőnek itt van pár fotó, akit érdekel ITT megtalálhatja a teljes galériát.

   

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük